FAQ

Een antwoord op de veelgestelde vragen.

Wat is Fire-Enterprise voor soort bedrijf?

Fire-Enterprise is een online media bedrijf dat zich specialiseert in o.a online video en livestreaming producties. Daarnaast hebben wij een eigen server hosting waar u tegen betaling diensten kan huren. Sinds 2022 zijn wij ook gestart met FireMediaGroup waarvanuit wij fotografie, video en livestreaming gaan aanbieden aan bedrijven en consumenten.

Hoeveel medewerkers heeft Fire-Enterprise

Fire-Enterprise heeft op dit moment 3 betaalde en vaste medewerkers. Daarnaast werken we met een divers team van vrijwilligers en freelancers die ons ondersteunen bij de werkzaamheden en producties. Ook hebben wij enkele jongeren binnen ons bedrijf die graag kennis willen maken met bijvoorbeeld online mediaproducutie of systeembeheer.

Hoe zit het met veiligheid? Monitoren jullie alles wel?

Veiligheid, toezicht en privacy staan bij ons op plaats 1, 2 en 3. Hierom worden onze systemen 24 uur per dag en 7 dagen in de week gecontroleerd door AI (Artificial Intelligence). Daarnaast is ook een team van moderatoren dat onze openbare ruimtes in de gaten houdt zoals bijvoorbeeld onze Discord server, Twitch kanaal en YouTube reacties. Uiteraard zijn wij ook mensen en kan het wel eens gebeuren dat er iets aan ons zicht ontglipt. Als u dit ziet neem dan zeker contact met ons op dan gaan we hier direct achteraan!