Veel gestelde vragen

Alla antwoorden op je meest brandende vragen.

Wat is Fire-Enterprise?

Fire-Enterprise is een online mediabedrijf wat zich veelal specialiseert op de jongeren doelgroep. Doormiddel van YouTube, Gaming, Spotify en Social Media proberen wij onze "klanten" zo goed mogelijk te vermaken met leuke plaatjes, tekstjes, spelletjes en video's. Ook houden we ons bezig met Designs voor particulieren en bedrijven, dit houdt in dat wij bijvoorbeeld logo's, layouts en marketing posters ontwerpen. Daarnaast is er nog onze ICT Afdeling waar we proberen zo veel mogelijk klanten te helpen met hun ICT vragen en ook bij partner bedrijven het IT gedeelte beheren.

Is alles wat jullie doen legaal?

Fire-Enterprise en alle onderstaande bedrijven zoals: Fire-Gaming, PraatjesMakers, GewoonHDGaming, Fire-MC, Fire-IT en Fire-Design staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en de belasting dienst. Wij hebben iemand aanwezig met kennis over juridische zaken welke de integeriteid van onze acties en diensten in de gaten houdt. Kortgezegd, ja alles wat we doen is legaal volgens de Nederlandse wetgeving, bent u van mening dat dit niet zo is? Dan horen we dit graag zodat we hier naar kunnen kijken!

Krijgen jullie medewerkers betaald?

Momenteel zijn we nog een klein bedrijf dat aan het groeien is, al onze medewerkers werken op een vrijwillige basis waarvoor zij een kleine vergoeding krijgen. Zodra het algemene budget ons toelaat onze medewerkers een vast bedrag uit te kunnen betalen is dit zeker iets met hoge prioriteid, dit omdat we trots zijn op het werk dat onze medewerkers dagelijks uitvoeren en zonder hun kunnen we niet verder komen!

Is er wel voldoende toezicht?

Fire-Enterprise heeft veiligheid, toezicht en privacy op prioriteit 1 staan. Onze systemen worden 24 uur per dag,7 dagen in de week in de gaten gehouden. Ook de platformen die wij bij een 3e afnemen worden zo goed mogelijk in de gaten gehouden door ons moderatie team. Helaas kunnen we niet altijd alles zien en horen en daarom vragen we iedereen om zijn ogen en oren open te houden en zodra er iets gebeurd wat ze niet leuk vinden of niet aanstaat dat te melden bij ons team!

Heb je nog andere vragen die hier niet staan?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op,
we helpen je dan graag aan de informatie die jij nodig hebt.
Contact opnemen kan via:
Email: [email protected]
Of telefoon: 085 - 1051193

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met Vrijdag van 13:00 tot 23:00
Zaterdag van 14:00 tot 23:30
Zondag zijn wij helaas telefonisch gesloten