Ons bedrijf

Wat doen we en waar staan we voor?

Veel verschillende afdelingen

Het klopt inderdaad dat Fire-Enterprise diverse kleine bedrijven onder zijn naam heeft staan zoals FireMediaGroup, DixieHosting en CreatorCraft. De reden hiervoor is om de juiste indruk te maken bij de doelgroep waar het voor is bedoeld.

FireMediaGroup is vooral gericht op volwassen consumenten en bedrijven en specialiseert zich in fotografie, livestreams en video.

DixieHosting is gericht op server hosting en IT

CreatorCraft en Fire-MC zijn vooral gericht op jongeren en gamers.

GewoonBoyke is onze algemene media naam. Onder deze naam maken we bijvoorbeeld twitch streams, youtube video's en instagram berichten.

Hoe is Fire-Enterprise begonnen?

In 2011 is onze eigenaar Boyke van Vugt als hobby begonnen met een YouTube kanaal. Dit heten destijds GewoonBoykeGames en was puur gefocussed op het maken van video's en deze online zetten.

In 2015 besloot onze eigenaar naast YouTube ook kleinschalige ICT diensten aan te bieden, zoals reparaties van defecte computers en ondersteuning bij computerproblemen.

In 2018 heeft Boyke er voor gekozen de lat nog hoger te leggen en is Fire-Enterprise officieël geregistreerd bij de KVK en is onze naam veranderd van GewoonBoykeGames naar Fire-Enterprise. Dit was een formelere en algemenere naam en sloot beter aan bij de visie die er voor het bedrijf was. De hoofdzaak lag nog steeds bij het maken van online content maar heeft zich zeker ook verder uitgebreid op gebied van server hosting en zakelijke dienstverlening.

Inmiddels zijn we al ver gekomen en hebben we al aan diverse grote projecten mogen werken, zijn we trotste eigenaar van een eigen infrastructuur en hebben we een mooi klantbestand mogen opbouwen. En gelukkig eindigen we daar niet, we werken momenteel hard aan een nieuw project om onze expertise in te kunnen zetten voor bedrijven en particulieren. We hopen medio 2022 FireMediaGroup van de grond te krijgen als sub-bedrijf van Fire-Enterprise dat zich volledig gaat inzetten op content creation voor bedrijven en particulieren.

Ik hoorde dat jullie veel met jongeren/vrijwilligers werken?

Dit klopt inderdaad! Wij willen jongeren een kans geven om kennis te maken met de arbeidsmarkt en het vakgebied ICT, Media, Social Media of Marketing en staan dan ook altijd open voor nieuwe jongeren die dat bij ons willen komen proberen. Daarnaast zijn we ook erg blij met de vrijwillgers die zich inzetten voor ons bedrijf op de achtergrond tijdens bijvoorbeeld evenementen die we organiseren. Mocht je meer informatie willen, willen solliciteren of stage komen lopen, neem dan contact met ons op! We helpen je graag :)