Stage Informatie

Alle informatie die je nodig hebt voor je stage.

Overal kunnen werken

Omdat wij niet met een fysiek kantoor werken maar met een virtueel kantoor, kan je overal aan het werk en overleggen. Ook bestanden worden via de digitale snelweg uitgewisseld. Tijdens je stage zul je veel te maken krijgen met de uitwisseling van Online Media en informatie, zo leer je om ook om te gaan met Digitale Veiligheid, Klantgegevens en hoe de Digitale Media werkt.

Altijd Beschikbaar

Omdat al onze informatie over de digitale snelweg loopt, is de content waar je aan werkt of moet werken 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar. Zo kunnen wij als werknemer onze eigen tijdsindeling maken. Jij als stagiaire leert zo om goed je dagplanning in te delen om deadlines te halen en prioriteiten te stellen

Flexibel

Omdat wij een bedrijf zijn dat elke dag aan het vernieuwen en verbeteren is, krijg je als stagiaire niet alleen de taak om simpel voor school wat uurtjes te maken, maar wordt je ook ingezet als actieve medewerker. Dit houdt in dat ook naar jouw mening wordt geluisterd en je net zo veel inbreng hebt op idee├źn als andere medewerkers.

Toezicht

Uiteraard krijg je dezelfde privilege's op onze diensten als onze medewerkers, dit houdt dus ook je dagindeling en hoe je je werkzaamheden plant, uiteraard maken we wel afspraken waarop je aanwezig moet zijn om te evalueren hoe het gaat en je nieuwe informatie te leren, en je te begeleiden met taken waar je aan werkt.

Gebruiksvriendelijk

Onze terugkoppeling met je school wordt zo ingericht dat het voor iedereen te begrijpen is, niet alleen voor jouw als stagiaire maken we duidelijk hoe we vinden dat het gaat. Ook je docent of stage docent brengen wij op de hoogte van de zelfde informatie. Is je docent (of jij) niet zo technisch of begrijpt deze iets niet, dan leggen we het graag anders uit zodat het duidelijk wordt wat er bedoeld wordt.

Bereikbaarheid

Je begeleider is de hele dag door bereikbaar (tenzij hij anders aangeeft) om jou te begeleiden, bij al je vragen of problemen kan je direct contact met hem leggen via de telefoon, whatsapp of andere afgesproken kanalen. Ook je school krijgt de contact gegevens van je begeleider zodat zij, indien nodig, ook makkelijk contact kunnen krijgen met je begeleider.

Nog steeds niet genoeg informatie?

Dat kan uiteraard altijd gebeuren, Neem anders gewoon even contact met ons op,
Dan helpen we je graag aan de informatie die jij nodig hebt.
Contact opnemen kan via:
Email: [email protected]
Of telefoon: 085 - 1051193

Wij zijn bereikbaar op:
Maandag tot en met Vrijdag van 13:00 tot 23:00
Zaterdag van 14:00 tot 23:30
Zondag zijn wij helaas telefonisch gesloten